Reševanje podatkov

V računalniškem servisu SEOTECH opravljamo tudi reševanje podatkov iz okvarjenih diskov, USB ključkov,… Ne odgovarjamo za izgubo podatkov zaradi virusnih in/ali ostalih vrst okužb, okvare diska, nepravilnega ravnanja.

Okvarjen trdi disk? STOP! Ne poslabšajte že tako slabe situacije!

Zaupajte vaš disk našim strokovnjakom

Predstavljajte si, da ste ravno prenesli slike in videe iz vašega prelepega dopusta na računalnik in so zaradi okvare trdega diska izgubljeni??? Ali pa pišete diplomsko nalogo, in malo pred koncem “crkne” trdi disk in ostanete brez vsega napisanega? Ali pa

Okvaro oz. nepravilno delovanje trdega diska po navadi zaznamo kot počasno delovanje vašega računalnika oz. prenosnika. Prvo svetujemo, da si naredite varnostno kopijo vaših datotek, bančnih certifikatov, gesel,… Najprej je potrebno opraviti diagnostiko okvare. Po opravljeni diagnostiki lahko bolj natančno določimo za kakšno napako gre in kakšna bi bila optimalna rešitev. Zelo priporočamo nadgradnjo starih trdih diskov HDD na najnovejše trde diske SSD katere odlikuje 10x hitrejše delovanje od starih HDD diskov, povečana zanesljivost, daljša življenska doba in varnost vaših podatkov.

V primeru, da ne vam mi ne moremo rešiti vaših podatkov vas bomo napotili k strokovnjakom, ki se ukvarjajo izključno z reševanjem podatkov.

 

Pokličite nas takoj

Nekaj najbolj pogostih znakov okvare trdega diska:

  • enakomerno periodično piskanje trdega diska
  • mehanska okvara bralne glave
  • poškodba shranjevalnega medija
  • dotrajanost
  • lučka aktivnosti trdega diska samo sveti