V našem računalniškem servisu opravljamo vsa računalniška dela na prenosnikih in osebnih računalnikih. Odpravimo napake, ki preprečujejo normalen zagon operacijskega sistema, optimiziramo delovanje računalnika, namestimo dodatno opremo oz. vaš računalnik nadgradimo ter svetujemo pri nadaljnji uporabi. Odlikujejo nas kratek odzivni čas, enostaven kontakt, strokoven pristop k delu in ne zaračunamo vam potnih stroškov!

računalniški servis storitve

Okvirni seznam storitev računalniškega servisa:

 • Svetovanje pri nakupu nove opreme
 • Namestitev operacijskega sistema Windows
 • Prenos podatkov iz starega računalnika na vaš novi računalnik
 • Namestitev programske opreme in prilagoditev le-te
 • Namestitev ter optimizacija gonilnikov
 • Optimizacija, pohitritev operacijskega sistem
 • Odstranitev virusov, trojanskih konjev, vohunskega in oglaševalskega programja (Spyware in Adware)
 • Priprava in priklop računalnika za uporabo interneta
 • Vzpostavitev domačega ali brezžičnega omrežja
 • Vzdrževanje programske in strojne opreme
 • Inštrukcije osnovnega znanja MS Windows / MS Office okolij
Svetovanje pri nakupu nove opreme
V našem računalniškem servisu vam nudimo tudi svetovanje pri nakupu vašega novega računalnika. Pri tem lahko privarčujete tudi nekaj 10 do 100 €, kajti ni vsak računalnik namenjen vsakemu uporabniku. Zakaj bi kupovali nekaj česar ne boste potrebovali oz. zakaj bi kupili nekaj kar ne ustreza vašim potrebam? Pokličite naš računalniški servis, zaupajte nam vaše potrebe in izdelali vam bomo optimalno konfiguracijo vašega računalnika z najboljšim razmerjem cena/zmogljivost.
Namestitev operacijskega sistema Windows
V našem računalniškem servisu vam namestimo operacijski sistem Windows, poleg tega poskrbimo, da imate uspešno nameščene vse potrebne gonilnike ter namestimo vse potrebne popravke, ki jih zagotavlja Microsoft.
Namestitev programske opreme in prilagoditev le-te
V našem računalniškem servisu vam namestimo in prilagodimo tudi ostalo programsko opremo kot je npr. Microsoft Office, Skype, emule,…
Namestitev ter optimizacija gonilnikov
Kadar vam vaš računalnik ne predvaja zvokov in glasbe ali ne prikazuje slike kot bi moral, potem je treba preveriti ali so na vašem računalniku naloženi pravilni gonilniki, ki omogočajo napravam, da nemoteno delujejo. V našem računalniškem servisu vam pregledamo in po potrebi naložimo vse najnovejše gonilnike.
Optimizacija, pohitritev operacijskega sistema
V našem računalniškem servisu vam optimiziramo vaš operacijski sistem. Pri tem vam računalnik očistimo nepotrebnih datotek, ki vam zasedajo proston na disku, optimiziramo vam sistemski register in defragmentiramo disk, kar povzroči, da lahko operacijski sistem hitreje dostopa do datotek.
Odstranitev virusov, trojanskih konjev, vohunskega in oglaševalskega programja (Spyware in Adware)
Če veliko uporabljate internet in prejemate veliko internetne pošte, imate veliko možnosti, da se vaš računalnik okuži z nezaželjeno računalniško kodo. To se odraža v počasnosti računalnika. V našem računalniškem servisu vam bomo posodobili vaš antivirus ali pa ga po potrebi tudi namestili in sprožili pregled vašega računalnika. Na koncu bomo tudi odstranili vse najdene viruse in spyware.
Priprava in priklop računalnika za uporabo interneta
V našem računalniškem servisu bomo nastavili vaš računalnik, da bo deloval internet in vam po želji nastavili vaš poštni odjemalec (Outlook Express, Microsoft Outlook,…)
Vzpostavitev domačega ali brezžičnega omrežja
V našem računalniškem servisu smo tudi usposobljeni za vzpostavitev in zaščito vašega računalniškega omrežja. Nastavili vam bomo vaš router ter zaščitili vaše omrežje, da preprečimo nepooblaščen vstop do vašega omrežja.
Vzdrževanje programske in strojne opreme
V našem računalniškem servisu nudimo vsem našim strankam vzdrževanje progranske in strojne opreme. V vami sklenemo vzdrževalno pogodbo, ki je prilagojena vsem vašim željam in potrebam.
Inštrukcije osnovnega znanja MS Windows / MS Office okolij
V našem računalniškem servisu nudimo vsem našim strankam tudi individualno izobraževanje na vašem domu. Opremimo vas z znanjem, ki ga potrebujete za uspešno obvladovanje računalnika ter orodij MS Office (Word, Excell, Outlook, PowerPoint)